Ionutz's Blog
Lumea in care traim…

The same, acelasi si la fel…


De ceva vreme a innebunit lumea cu PSD-ul. Zici ca nu mai e nimic in tara asta decat congresul p…, aaa PSD-ului. Parca pana acum in tarisoara nu a mai existat PSD si toate numele mai mult sau mai putin fosilizate din el.

Insa, ceea ce m-a frapat pe mine cel mai tare e urmatoarea fapta: Nastase, zis si Adrian, il copiaza pe Basescu pana si la modul de anuntare a candidaturii la sefia partidului. De ce zic asta? Pentru ca, daca va aduceti voi aminte, presedentele nostru si-a anuntat candidatura la sefia statului undeva intr-o deplasare de-a sa. Si atunci a zis ceva de genul: „ca un batranel, cu parul alb, cu caldura in privire, l-a intrebat de ce nu candideaza si anul asta la prezidentiale. Si atunci a stat Basescu asa in cumpana si s-a hotarat mai apoi sa candideze”… de parca noi eram retardati sa credem ca el era asa mai rupt de lume, si batranelul (vocea poporului cum l-a denumit el) a fost cel care i-a schimbat optica radical si l-a facut sa lupte si mai departe.

Buuuun, asta se intampla acum cateva luni cand se punea de alegeri prezidentiale la nivelul tarisoarei.

Acum se pune de prezidentiale la nivelul PSD-ului, sau cam asa ceva, ca altfel nu s-ar rupe astia asa in figuri pe la televizoare. Voi ati vazut momentul cand Nastase si-a anuntat candidatura? A fost ceva de genul: „… zilele acestea, m-au sunat diverse persoane, diversi prieteni sa ma intrebe eu de ce nu candidez la presedintita PSD-ului…” Si asta un Basescu 2 care ne crede putin mai retardati asa… ca parca ciolaneala nu pe temele astea se duce si nu bataliile astea ii intereseaza pe ei… Nuuuuuu, vezi Doamne, ei iau astfel de decizii pentru ca poporul ii cere acolo, poporul ii vrea sa il reprezinte… superb nu? Mirifica tarisoara in care traim.

Originalitatea este un plagiat nedescoperit. (Grigore Moisil)

C.I.

Un răspuns to “The same, acelasi si la fel…”

  1. http://www.fight4romania.com
    http://www.guvernare.org
    Incercam sa gasim solutii, idei, oameni cu care sa schimbam starea asta de lucruri. Adica sa facem ceva cu „drobul de sare”.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: