Ionutz's Blog
Lumea in care traim…

2 comentarii:


luci spunea…

nota 10 pt articol!
avertismente scrise nu ati primit?
Te intreb Pentru ca noi am facut o petrecere in moxa C, impropriu spus petrecere, pt ca nu aveam muzica ci doar eram iesiti din toate camerele de pe un palier si stateam la o vorba si un vin, si a venit politia, sunt 99.9% sigur k aia de la poarta i-a chemat, a dat amenda la 2 persoane, de 2 milioane fiecare, eu mi-am luat averitsment. Gaborii erau prosti de au lasat miros 3 zile in camin dupa ei, nu se putea vorbi cu ei in nici un fel. sa incerc sa reproduc un moment din „dialogul” cu ei:
„P: de ce ati inceput sa vorbiti asa cand am venit noi, mai ca tipati, trebuie sa vedeti politia ca un prieten al vostru
EU: dar nu am vorbit urat, nu v-am zis nimic, decat ca stam mai multi colegi de vorba si nu deranjam pe nimeni ca suntem toti de pe culoarul asta….
P: ma tu nu imi zici mie ce ai vorbit ca stiu
EU: bine, vorbind acum ca oameni, ca ati spus….
P: in primul rand eu sunt politist, nu vorbesc in calitate de om ( =)) )am o haina pe mine, nu o vezi?”
am inteles pana la urma ca ei sunt politisti, nu oameni, i-am lasat sa isi faca treaba! eu am luat doar avertisment pentru ca am avut curajul sa semnez procesul verbal cand inca nu era completat amenda/avertisment, am zis ca ce o fi o fi, daca imi iau 10 milioane si asa nu le platesc. dar de notat profesionalismul!!!

Trecem acum la partea cu conducerea caminelor ASE:
am dat si noi nota explicativa, am primit si noi minutele de sanctiuni verbale necesare in birul d-lui Cernea, am primit si avertisment scris din partea departamentului social, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere sanctiunile pot ajunge pana la excludere din camin. Ce ma calca pe nervi e faptul ca nimeni de acolo nu a inteles ca nu tulburam linistea nici unui coleg de camin, toti de pe acel palier eram iesiti si vorbeam, cam multa lume ce e drept. Sa intrebe pe toti din camin daca au auzit vreun zgomot de la „cheful” nostru. Am deranjat-o doar pe aia de la poarta care probabil nu putea dormi! In plus a trecut si in registrul ei evenimentul, cu alte cuvinte ne-a dat biletul la spectacolul din biroul d-lui Cernea. Acum as putea sa ii fac reclamatie ca erau si persoane din afara caminului(era venit un prieten care a avut ghinionul sa primeasca amenda, deci cu procesul verbal poate proba ca se afla la ora 3 noaptea in camin!). Cand a intrat (pe la 1) doamna care ne asigura paza i-a zis un respuectus BUNASEARA, nu l-a intrebat nimic despre unde merge, ce face, sau DOAMNE FERESTE sa ii interzica accesul in camin, conform regulamentului. Cred ca ii voi face reclamatie, cu toate ca nu vreau sa imi pun mintea, dar totusi ma mai gandesc la acest aspect.

In incheiere as vrea sa zic, totusi, ca nu toti politistii sunt la fel. La unele chefuri precedente, si-au facut aparitia, au observat pe hol cele 2 mese: una cu jetoane si carti si alta ce muuulte sticle de bautura si o narghilea, muzica la un volum destul de ridicat, dar nu au facut decat sa ne atraga atentia sa nu producem stricaciuni caminului si sa nu incepem vreun scandal, apoi ne-au salutat cu memorabilul: ”Sper sa nu ne mai vedem seara asta, baieti”. Tot respectul pentru acesti politisti, pe care nu i-am mai vazut.

13 februarie 2009 21:01

Anonim spunea…

miti

nota 10 pentru articol si nota 10 pentru lucica care a avut curajul sa semneze procesul verbal.oricum e stiut ca luci are pile la domnu cernea ca e un client mai vechii si eu zic ca luci nu pateste nimic ca el e mana in mana cu cernea:)) nu-i asa lucica:))
citez o discutie intre cernea si lucica”C- nu ma intrerupe u pe mine
L-ba va intrerup ca am dreptate
C-bai baiatule nu fi nesimtit:)):)):))

17 februarie 2009 21:40

Niciun răspuns to “2 comentarii:”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: