Ionutz's Blog
Lumea in care traim…

Intamplarea… un cuvant inventat de om pentru lucruri simple pe care nu si le explica


Am un inceput de vara destul de furtunos pentru viata mea. Un inceput de vara care cred ca va tine pana la sfarsit. Un inceput pe care nu l-as mai dori nimanui.

Un lucru sigur am invatat din acest inceput furtunos: ceea ce nu te omoara te intareste. Asta oricine imi zice ca este o prostie, nu l-as crede pentru nimic in lume pe tru ca o traiesc pe propria piele.

Tot ceea ce ni se intampla in viata este o urmare a ceea ce tot noi facem si intreprindem. Un cuvant spus la un moment dat poate sa iti schimbe viata si te duce cu gandul ca nimic nu este intamplator. Totul este un mecanism foarte bine pus la punct. Asa cum am spus si in titlul post-ului, intamplarea este un cuvant inventat de om pentru lucruri simple pe ca nu se chinuie sa le inteleaga.

Acum cateva saptamani, zaceam pe holurile caminului din Moxa, asa cum faceam in fiecare zi, alaturi de gashca mea binecunoscuta de pe hol. Pe acolo trecea un tip, doar un cunoscut pentru mine la ora aceea, care a auzit un singur grup de cuvante din gura mea: camera pe vara. De la aceste 3 cuvinte mi-am castigat un om de baza, un om pe care, alaturi de ceilalti 3 (Ramo, Claudiu si Ioio) ii pot adauga fara niciun stress pe lista de prieteni. Prieteni care la nevoie se cunosc.

Incepand din momentele acelea, am suferit unul langa altul toate palmele luate de la viata asta destul de aiurea de student (in unele momente doar) si impreuna cu Ioio, am trecut printr-o experienta care nu ne-a omorat si pentru mai departe ne-a intarit foarte mult. Ne-a invatat o gramada de chestii. Cu cat treci prin mai multe prin viata cu atat mai bine. Dumnezeu iti da exact cat poti duce… si daca ti se intampla ceva inseamna ca poti rezolva. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa stai si sa ti se dea totul de-a gata…

Si uite asa, greutatile vietii iti aduc alaturi oameni care iti vor ramane prieteni pe viata, sau uneori oameni care doar trec prin viata ta ca niste episoade. Eu ma bucur de ceea ce am si sper sa fie si ceea ce trebuie.

Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv.

C.I.

Niciun răspuns to “Intamplarea… un cuvant inventat de om pentru lucruri simple pe care nu si le explica”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: